DÁREK ZDARMA k objednávce s kódem: DENMATEK 🌸

Nejprve – co bychom nedoporučovali.

V žádném případě nesmíte mít lepší šaty než má nevěsta. Tudíž nevolte raději žádné princeznovské šaty ve velkém stylu, to si mohou dovolit jen malé družičky, případně pokud si to vyloženě přeje nevěsta nebo pokud Vám to dovolí. Taktéž určitě nechoďte v čistě bílých šatech bez vzoru, ani v krátkých. Pokud se jedná o letní svatbu, tak by šaty měly mít když tak alespoň nějaký vzor, když už jsou světlé, aby bylo zcela zřejmé, že nejste nevěsta a že se jedná o letní šaty.

Barevné dlouhé šaty společenské na svatbu

Zřejmě nejvhodnější volbou na svatbu jsou koktejlové šaty či polodlouhé šaty, ale jistě nejsou zakázané ani dlouhé jednoduché šaty. Občas svatební dress code určuje nevěsta, tudíž může nařídit, aby všechny dámy šly v dlouhých nebo krátkých šatech. Taktéž může určit barvu oblečení, což ale moc nedoporučujeme, není přece cílem, aby všichni svatebčané vypadali stejně a ladili ke stolu. A dovedete si pak představit ty nudné svatební fotky? Nebo naštvané kamarádky, které musejí jít v zelené a přitom ji nesnášejí?

Dovolíme si Vám doporučit eshop www.spolecenske-saty.eu, kde naleznete stovky šatů skladem ihned k odeslání a za velmi příznivé ceny, a to jak pro velmi štíhlé dámy 34 XS, tak i pro baculky boubelky až do velikosti 56. Ke koupi jsou k mání šaty pro svatební maminky s rukávkem nebo kabátkem, pro svatební hosty, družičky, svědkyně a i jednoduché svatební šaty pro nevěstu. Račte si vybrat.

Růžové krátké šaty koktejlové krajkové

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informace

NastaveníNesouhlasímSouhlasím