DÁREK ZDARMA k objednávce s kódem: DENMATEK 🌸

Málokdo však tuší, kdo za tím vším stojí a kdy a kde se tenhle velký boom rozjel. Vraťme se tedy na chvíli do hodin dějepisu. Zakladatelem je Daniel Swarovski, který se narodil nedaleko Jablonce nad Nisou. Vyučil se uměleckým pasířem a svou výrobu začal už v roce 1892. Postupně se společnost rozrůstala a dnes křišťálové komponenty Swarovski elements využívají nejen návrháři po celém světě, ale poslední dobou se Swarovski prvky vkládají i do laptopů, telefonů a jiných dalších příslušenství, které díky tomu vypadají stylově a luxusně.

Vraťme se ale k samotnému slovu Swarovski. Všichni jej sice znají, ale ne všichni vědí, jak vypadá v psané podobně, tedy jak se správně píše. Největším kamenem úrazu je W/V a I/Y – Swarowski, Swarovsky, Svarowski, Svarowsky, Svarovsky, Swarowsky, Svarovski. Mnohdy si pak ve vyhledávači můžete všimnout, že v nejčastěji hledaných výrazech tohoto typu, se vyskytují pojmy jako Svarovski náušnice, Svarowski náhrdelníky či Svarovsky přívěsky. Správná možnost je však jen jedna, a to Swarovski. Swarovsky ani Svarowsky se onen rakouský výrobce nejmenuje. Samozřejmě, že jeho výrobky najdete i pod těmito pojmy, je ale přece jen lepší mít o věcech přehled a vyhledat si je pod správným názvem.

Teď už šperky Swarovski můžete nosit s klidným srdcem, čistým svědomím a hlavou plnou informací, kterými můžete na ostatní zapůsobit a zaujmout tak nejen krásnými doplňky této značky.

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informace

NastaveníNesouhlasímSouhlasím