DÁREK ZDARMA k objednávce s kódem: DENMATEK 🌸

 Existují kabelky různých velikostí, barev a tvarů. Kabelky můžeme také  rozdělit na běžné, které se nosí do zaměstnání i na nedělní procházku a kabelky specificky předurčené svým účelem, např. kabelky společenské.  Kabelky  mají své specifikum dané svou vysokou kvalitou  zpracování, obsahem i velikostí. Jsou to kabelky určené především pro  ženy, které každý den musí nosit velké množství dokumentů či  notebook, nebo obojí. Ženy, které hodně cestují pracovně i  mimopracovně a potřebují větší množství svých věcí nosit stále u sebe již nemusí nosit jednu malou reprezentativní kabelku a k tomu  nevzhlednou igelitovou tašku, nebo nahrazovat kabelku pánskou aktovkou.  Kabelky v naší nabídce vyřeší váš každodenní problém „ kam s ním“, aniž  byste museli sáhnout po igelitové tašce. Kabelka je také navíc skvělým dárkem pro jakoukoliv ženu.

Závěrem je třeba připomenout, že kabelka je reprezentativním  doplňkem Vašeho ošacení. Vypovídá o Vašem stylu oblékání, o Vašem vkusu a důležitosti, jakou kabelce přisuzujete ve svém každodenním životě.
Pro dámy (jpg, 142.2 kB)
Lesk jak blesk (jpg, 93.6 kB)
Nedbalá elegance (jpg, 134.4 kB)
Třpytivě krásná (jpg, 83.6 kB)

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informace

NastaveníNesouhlasímSouhlasím